A jegyes fotózás és ami mögötte van

Talán úgy érzitek, hogy a jegyes fotózás csak időpocsékolás, de az igazság az, hogy rengeteg előnye van, amiért korántsem az. 🙂 Nézzük, miért tartom ezt ilyen fontosnak!

A legjobb lehetőség arra, hogy magabiztossá váljatok a kamera előtt

Na de mi is az a jegyes fotózás? Az, amikor egy profi fotós fotókat készít rólatok alkalmi öltözetben azért, hogy megörökítse a szerelmeteket, boldogságotokat. Amíg jegyben jártok, az mindkettőtök életének egyik legcsodálatosabb szakasza, egy fotósorozat remek módja annak, hogy emlékezetessé tegyétek. Míg az esküvői fotózás formálisabb, a jegyes fotózás sokkal szabadabb természetű. Ti választjátok meg az öltözéketeket, a helyszínt, szórakozás az egész, miközben értékes pillanatokat csípünk el. 

Nagy az esély rá, hogy egyikőtök sem profi fotómodell. Ez a legfőbb indok arra, hogy miért szükséges egy főpróbát tartani az esküvő előtt, mivel akkor a fotóknak már nagyobb jelentőségük lesz. Nem mindenki érzi úgy, hogy a kamera előtt pózolni természetes dolog volna, pláne, ha őszinte és romantikus képek készítése a cél. Ha korábban még nem vettetek részt profi fotózáson, akkor némi időbe telik majd, mire hozzászoktok a helyzethez. A jegyes fotózás során megtanulhatjátok, hogyan kezeljétek a helyzetet nyugodtan és érezzétek magatokat minél kevésbé feszengve.

Jegyes fotózás Normafán

Ismerjük meg egymást!

Annak, hogy az esküvő előtt kapcsolatba kerülünk egymással, később nagyon pozitív hatása lesz az esküvői fotók tekintetében. Töltsünk el együtt egy-két órát, ismerkedjünk, bolondozzunk és közben fotózzunk! A fotózás során kapcsolatot építünk annak érdekében, hogy kényelmesen érezzünk magunkat egymás társaságában akkor, amikor eljön a Nagy nap. A bizalom, amit a jegyes fotózás során kialakítunk, fontos lesz az esküvői fotózás alatt is.

Profi fotókon szerepeltek már az esküvő előtt

Ezeknek a képeknek az előnye, hogy időben a fotós tudtára adhatjátok, ha vannak olyan szögek, beállítások, pózok, amik nem érdekelnek, de rámutathattok azokra a képekre, amikből többet szeretnétek látni. Időzítsétek a próba hajat és sminket a jegyes fotózás napjára, így kiderül, hogyan mutatnak a képeken. Ha szükséges, még lesz időtök változtatni. Ha az elkészült képek láttán izgalomba jöttök, több bizalmatok lesz magatokban és a fotósotokban egyaránt. 🙂

Jegyes fotózás vidéken

Használjátok a gyönyörű képeiteket!

Ha már megvannak a fotók, rengeteg módon felhasználhatjátok. Mehet ajándékként előhívatva a családnak, vagy magatoknak, rendelhettek belőle albumot, vagy nagy méretű printet a szobátok falára. Készülhet belőle meghívó, köszönőajándék, vagy csak simán megoszthatjátok a közösségi oldalaitokon. 

Esküvői fotózás

Nézd meg a 2019-ben érvényes esküvői fotózás csomag és árajánlatomat!

megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on telegram