Kismama fotózás

Egy nő életében nincs is annál csodálatosabb, mint amikor először meglátja születendő gyermeke apró, dobogó szívét a monitoron, hiszen kezdetét veszi egy csodálatos, izgatott és boldog babavárás időszaka. A terhesség egy igazán különleges időszak a nők életében. Örömömre szolgál, hogy sok olyan házaspár keres fel kismama fotózás miatt, akiknek korábban végigkísértem az életük fontosabb pillanatait, mint például a jegyességüket, vagy a házasságkötésüket és ezek után a kisbabájuk érkezésének örömét is megosztanák velem. A kismama fotózás segít megörökíteni ezt az időszakot és emlékezetessé tenni a kismama és a családja számára ezeket a különleges pillanatokat. Azok a fotók amiket a kismama fotózás alkalmával készítünk, olyan emlékekké válnak, amiket az évek során szívesen fog visszanézni a család és az újdonsült szülők is. 

kismama fotozas

Kreatív kismama fotózás: a várakozás édes pillanatai

A várandósság minden egyes perce nagyon értékes, ugyanakkor múlékony. Olyan gyorsan száguldanak el a hetek, hogy sok kismama szinte észre sem veszi és máris kezében tartja újszülött kisbabáját. A pocakban töltött hetek egyszeriek és megismételhetetlenek, ezért is érdemes emléket készíttetni a családi albumba. A kismama fotók nem csak a szülők, de később a gyermek számára is felbecsülhetetlen értékek lesznek. A kismama fotózás nagyon kreatív módja az érzelmek és a megváltozott külső és belső állapot megjelenítésének. A kismama fotózás általában a harmadik trimeszterben történik, amikor a kismama még jól érzi magát, de már jól látható a terhesség.

A kismama fotózás ideális helyszínei

A kismama fotók bárhol készülhetnek, ahol a kismama és a fotós úgy érzi, hogy a környezet és a megvilágítás alkalmas a fotózásra. Leggyakrabban azonban otthon, kültéren, vagy műteremben tartjuk a fotózást. Otthon a kismama kényelmesebben érezheti magát, kültéren viszont a természetes fény és a természetes környezet alkalmazkodhat a család ízléséhez. Lehet fotózni a egy réten, parkban, erdőben, de még akár városi környezetben is. Ha gondoljátok, szívesen segítek nektek a helyszín kiválasztásában.

Ha választanom kellene, akkor azt mondanám, hogy a szabadtéri kismama fotózások a kedvenceim. A külső helyszín ugyanis hihetetlen nagy mozgásteret és ingergazdag környezetet biztosít nekünk a fotózáshoz. Óriási előnye, hogy nem kell egy műterem időbeosztásához igazodnunk, bármikor fotózhatunk, hiszen az ajtók éjjel-nappal nyitva állnak. Ráadásul mindenféle plusz költség nélkül!
A szabadtéri fotókra a legalkalmasabbak a reggeli vagy késő délutáni órák, ilyenkor a legjobbak ugyanis a fényviszonyok és a nyári kánikulában sem kell a déli forrósággal dacolni.

Amennyiben a biztonságos otthoni környezet ideális számodra a fotók elkészítéséhez, arra is van lehetőség. Előzetesen kiválasztjuk, hogy melyik helyiség felel meg leginkább a céljainknak, megnézzük, hogy milyen kellékek szükségesek, hogy a lehető legtökéletesebb hátteret és fotótémát kaphassuk. Az otthoni fotózás előnye, hogy saját terepen biztosan oldott leszel, ami garancia a kiváló képekre. Ráadásul a munka egyáltalán nem időjárásfüggő, így bármely időpont alkalmas lehet a fényképezésre. Célszerű azonban figyelembe venni, hogy ez esetben is a természetes fények a legjobbak számunkra, ezért érdemes a fotózást olyan napszakra időzíteni, amikor szépen besüt a nap a lakásba.

A műtermi fotók nagy előnye, hogy nincs kitéve az időjárás viszontagságainak, így az év bármely napján azonos feltételek között ad teret a fotózásnak, nem kell hőséggel, hideggel vagy csapadékkal megküzdeni. Továbbá többféle stílusú enteriőrt is választhatsz magatoknak, kényelmes körülményeket biztosít az előkészületeknek és az egész fotózás lebonyolításának.

Minden egyedi kérésre nyitott vagyok, így ha speciális helyszínt választanál, arra is lehetőség van.

Mit viselj a fotózáson?

A fotózáshoz bármelyik kedvenc ruhadarabodat választhatod, illetve ha egészen egyedi fotókat szeretnél, akár kölcsönözhetsz is például estélyi ruhát. Mivel a fotók főszereplője a pocakod lesz, elsősorban olyan ruhákat válassz, amelyek hangsúlyozzák azt. A testhez simuló darabok, vagy a kigombolható blúzok ideálisak.
Érdemes kerülni a nagymintás, extrém színes és vékony csíkos ruhákat, mert ezek nem mutatnak jól a képeken.

A kismama fotózás kellékei

Azért, Hogy minél személyesebbek legyenek a képek, bátran gondolkodhatsz személyes kiegészítőkben. Ilyen lehet a babáról készült ultrahang felvétel, egy kiscipő, rugdalózó vagy valamlyen plüssállat. 🙂

Kismama fotózás árak

Tudj meg többet a kismama fotózás árakról!

Kismama fotózás árak >>