Adatkezelési tájékoztató

1. Általános tudnivalók

A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) a honlapon ajánlatot kérők adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával kezeli, tárolja és dolgozza fel. Az erre vonatkozó szabályok a jelen Adatvédelmi szabályzatban olvashatók, amely az adatkezelési módszerek mellett az adatvédelemre és személyes adatok biztonságos kezelésre vonatkozó intézkedéseket is rögzít.

Adatvédelmi szabályzatunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban 1981, január 28-án kelt egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX tv. rendelkezéseinek figyelembe vételével készült.

2. Személyes adatok felvétele, felhasználása, kezelése

A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésére. Ezen adatokra (különösképpen az alábbi adatokra: név, telefonszám, E-mail cím) az Ön részére nyújtott szolgáltatásaink biztosításához (és fejlesztéséhez), továbbá jelen Adatvédelmi szabályzatban meghatározott célok elérésére van szükségünk.

Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja. A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá az adatfeldolgozással megbízott cégen kívül harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

3. A tájékoztatóban használt sajátos kifejezések törvényi definíciói

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is – az adatok feldolgozását végzi;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

4. Személyes adatok védelme

A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) mindent megtesz, hogy az Ön által szolgáltatott adatokat a lehető legnagyobb biztonsággal kezelje, hogy azok ne jussanak illetéktelen harmadik személyek tudomására. Személyes adataihoz csak a Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) azon munkatársai férhetnek hozzá, akiknek feladatuk ellátásához ez szükséges. Interneten gyűjtött adatai védelmében a Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) mindent elkövet az adatok biztonságos kezelése érdekében.

5. Személyes adatok módosítása, frissítése és törlése

Ön bármikor kérhet felvilágosítást a Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) által kezelt adatairól. Szükség esetén aktualizálhatja őket, illetve bármikor indoklás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti azok módosítását, továbbá azok Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) adatbázisából való törlését postai úton a következő címre küldve: 1072, Budapest, Nyár u. 10., valamint az info@gyorkizoltan.com email címen.

6. Direkt Marketing

A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) nem küld kéretlen levelet látogatóinak, nem foglalkozik Direkt Marketinggel.

7. Kiskorúak védelme

A Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) kiemelten fontosnak tartja a gyermekek személyes adatainak védelmét, és az ahhoz fűződő jogok tiszteletben tartását. A 14. életévét be nem töltött kiskorú és az egyébként cselekvőképtelen látogató nevében a törvényes képviselő adhat hozzájárulást. A 14. életévet betöltött, de 16. életévét még be nem töltött kiskorú, valamint az egyébként korlátozottan cselekvőképes látogató a törvényes képviselőjének beleegyezésével vagy utólagos jóváhagyásával adhat hozzájárulást az adatkezeléshez. A 16. életévét betöltött kiskorú látogató önállóan adhat hozzájárulást, jognyilatkozata érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

8. „Cookie”-k

A sütihasználat olyan korszerű, a modern weboldalakat és azok szolgáltatásait támogató technológia, amelynek segítségével nemcsak jelentősen növelhető a felhasználói élmény, de sok esetben elengedhetetlen is. A sütiket csak a felhasználó engedélyével és abban az esetben lehet tárolni, ha az honlap működéséhez feltétlenül szükséges.

Mik azok a sütik?

Olyan kisméretű adatfájlok, adatcsomagok, amelyek a honlap látogatása során a felhasználó számítógépének böngészőjében keletkeznek, tárolódnak. A sütik az alapvető működés ellátásán kívül más célokat is szolgálhatnak. A statisztikai adatokat gyűjtő sütik elősegítik a honlap szerkezeti és tartalmi kialakításának optimalizálását, a látogatóhoz kötődők segítségével pedig a nemcsak testre szabott információk juttathatók el a felhasználókhoz, de olyan kényelmi szolgáltatások is biztosíthatók, amelyekre egyébként nem lenne lehetőség. 

Sütik tiltása, törlése

Fontos tudni, hogy a böngészők többsége alapbeállításként elfogadja a sütik használatát, ugyanakkor meg van a lehetőség a korlátozásukra, visszautasításukra vagy a már letároltak törlésére. Ezek a beállítások böngészőktől függően eltérő módon végezhetők el, amelyről a különböző böngészők honlapjain illetve a „súgó” menüpontjaikon keresztül lehet tájékozódni. A beállítások elvégzése előtt azonban figyelembe kell venni, hogy bár a honlap a továbbiakban is megtekinthető marad, de előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak vagy szolgáltatások nem fognak teljes körűen megjelenni, működni. Bővebb tájékoztatások a különböző böngészők sütibeállításaival kapcsolatosan:

Sütibeállítás az Internet Explorer-ben,

Sütibeállítás a Firefox-ban,

Sütibeállítás a Chrome-ban,

Sütibeállítás a Safari-ban.

Milyen típusú sütiket használ a www.gyorkizoltan.com weboldal?

Nem tárol személyes adatot, az adatokat anonim azonosítón keresztült gyűjti. Segítenek a weboldal tulajdonosának a weboldal teljesítményének elemzésében. Tájékoztatást nyújtanak a felhasználók számáról, az egyes oldalak látogatottságáról, a honlapon töltött időpontokról, időtartamokról, eszközről, amellyel a látogatás történt (mobil, asztali gép, tablet, kijelzőméret, operációs rendszer típusa), maximum város szinten a látogatás földrajzi helyéről, a látogatás gyakoriságáról (a visszatérő vagy új látogatások milyen arányban vannak).

_ga, _gid, _gat
Süti típusa: Statisztikai célú sütik, Google
Adatkezelés jogalapja: hozzájárulás
Adatkezelés időtartama: 2 év, 1 nap, 1 perc

Az adatok feldolgozását az alábbi vállalkozások végzik, mint adatfeldolgozó:

Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA

A marketing sütik weboldalakon átívelően követik nyomon a felhasználókat, például hirdetések megjelenítése, mindezt azért, hogy számukra releváns tartalmat mutassanak.

fr, _fbp, IDE
Süti típusa: Marketing célú sütik, Facebook, Google
Adatkezelés jogalapja: hozzájárulás
Adatkezelés időtartama: 2 hónap, 2 hónap, 1 év

Az adatok feldolgozását az alábbi vállalkozások végzik, mint adatfeldolgozó:

Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA

Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA

 

9. Az adatkezelésért felelős

  • Név: Györki Zoltán EV.
  • Székhely: 1072, Budapest, Nyár u. 10 1./1.
  • Nyilvántartási szám: 53309736
  • Adószám: 69525032-1-42

10. Tárhely szolgáltató

  • Név: 3 in 1 Hosting Bt.
  • Honlap: https://megacp.com

A weboldalon található minden írásos és képi anyag a Györki Zoltán fotográfia ( Györki Zoltán EV.) tulajdonát képezi.