Esküvői fotózás árak, csomagok

Az átláthatóság és megbízhatóság jegyében a weboldalamon minden költséget feltüntetek, ami felmerülhet az esküvői fotózással kapcsolatosan.

Mennyibe kerül egy esküvői fotózás? Egy esküvői fotózás ára elsősorban a ti igényeteiktől függ, például attól, hogy milyen időtartamra szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást és, hogy milyen szolgáltatást is pontosan? Szeretném megkönnyíteni a dolgotokat, ezért az elmúlt évek tapasztalatai alapján olyan csomagajánlatokat raktam nektek össze, amelyek között nagy eséllyel megtaláljátok a számotokra megfelelőt. A csomagajánlatok alapja minden esetben a rendelkezésre állás időtartama. A megfelelő időtartam kiválasztása lehet a garancia arra, hogy végigkísérjelek titeket a Nagy nap fontos pillanatain. Az esküvői fotózás csomagok természetesen tartalmazzák az összes fontos események megörökítését.

Mennyibe kerül egy esküvői fotózás? Az attól függ, szólhat a konkrét válasz. Esküvői fotózás árak egyedi igények és csomagajánlatok szerint is. Én hiszek a transzparenciában, ezért minden kapcsolódó költséget feltüntetek itt, a honlapomon. Egy esküvői fotózás ára elsősorban a ti igényeteiktől függ, például attól, hogy mekkora időtartamra szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást és, hogy milyen szolgáltatást is pontosan? Szeretném megkönnyíteni a dolgotokat, ezért az elmúlt évtized tapasztalatai alapján olyan csomagajánlatokat raktam nektek össze, amelyek között nagy eséllyel megtaláljátok a számotokra megfelelőt. 

Az ajánlatkéréstől az esküvői fotókig

Nézzük meg, hogy mikor és milyen lépéseken keresztül jutunk el az ajánlatkéréstől a csodaszép esküvői fotókig.

1. Ajánlatkérés
Az esküvő előtt 6-9 hónappal érdemes elküldeni az ajánlatkérést, így nagyobb esély van a szabad időpontra.
2. Személyes találkozó, megállapodás, foglaló
Az ajánlatkérést követően egy személyes találkozó alkalmával leülünk, átbeszéljük az esküvő részleteit. Ha szeretnétek, segítek az időbeosztásban is. Kölcsönös szimpátia esetén, a megállapodást és a foglaló kifizetését követően tiétek a dátum.
3. Jegyesfotózás
1-2 órás fotózás séta közben, ismerkedéssel egybekötve, azért, hogy később már ismerősként üdvözöljük egymást. Ideálisan az esküvő előtt minimum pár héttel kerítünk rá sort.
4. Az esküvő napja
A korábban megbeszéltek szerint lezajlik az esküvő, én pedig megörökítem, hogy örök emlék váljon belőle!
5. A kész anyag átadása
Az esküvőt követően 30-45 napon belül megkapjátok a teljes képanyaghoz hozzáférést biztosító webgaléria elérési linkjét. A szolgáltatási díj fennmaradó részét ekkor kell kifizetnetek.
Previous slide
Next slide

Valentin-napi ajánlat!

20 ezer Ft kedvezmény minden esküvői csomag árából!
(Az ajánlat érvényes a február 14. éjfélig befutott árajánlatkérések, illetve legkésőbb február 28-ig történő foglalózás esetén.)

Basic

179000 Ft
 • 6 órás rendelkezésre állás
 • nagy felbontású utómunkázott fotók
 • online átadás
 • jelszóval védett webes galéria
 • esküvő napján történő kreatív fotózás
 • jellemző darabszám:
  300-500 kép
 •  

Silver

249000 Ft
 • 9 órás rendelkezésre állás
 • nagy felbontású utómunkázott fotók
 • online átadás
 • jelszóval védett webes galéria
 • esküvő napján történő kreatív fotózás
 • jellemző darabszám:
  600-800 kép
 •  

Gold

299000 Ft
 • 12 órás rendelkezésre állás
 • nagy felbontású utómunkázott fotók
 • online átadás
 • jelszóval védett webes galéria
 • esküvő napján történő kreatív fotózás
 • jellemző darabszám:
  800-900 kép
 •  

Premium

479000 Ft
 • 15 órás rendelkezésre állás
 • nagy felbontású utómunkázott fotók
 • online átadás
 • jelszóval védett webes galéria
 • külön napon történő kreatív fotózás
 • jegyesfotózás
 • jellemző darabszám:
  1000-1100 kép
 •  

*** Utiköltség: Budapest vonzáskörzetén kívüli esküvő esetében 80 Ft/km az oda-vissza útra. ***

Választható extra szolgáltatások:

Ha úgy látjátok, hogy a ti esküvőtök esetében kevés a meghatározott rendelkezésre állás, akkor azt lehetőségetek van kibővíteni.

Azokban az esetekben, amikor a csomagajánlat nem tartalmazza a jegyesfotózást, lehetőségetek van extraként megrendelni.

Ha a kreatív fotózást mindenképpen a naplementei előtti arany órákban ejtenétek meg, több időt szánnátok rá nyugodtabb körülmények között vagy csak „egyszerűen” az esküvő helyszínétől távolabbi helyet néztetek ki, akkor ajánlom a kreatív fotókat egy külön napon elkészíteni. 

Információ hamarosan…

A sign-in könyv tulajdonképpen egy fotókönyv, amit a jegyes fotókból készítünk, elég üres felülettel ahhoz, hogy a vendégeitek a jókívánságaikat megírhassák nektek. 

Esküvői fotózás árak egyedi igények szerint is

Sok oka lehet annak, hogy minden igyekezetem ellenére egy esküvőre egyik csomag ajánlatom sem illik rá igazán. Ilyen esetben természetesen a ti elképzelésetek alapján adok egyedi árajánlatot nektek, lehetőséget biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számításait. Lépjetek velem kapcsolatba és mondjatok el minél többet az elképzeléseitekről! Ha kérdésetek van, vagy kíváncsiak vagytok a részletekre, külön rendelhető opciókra, akkor szívesen állok a rendelkezésetekre.  Forduljatok hozzám bizalommal!

Gondolkoztatok már rajta, hogy az esküvői fotózás ára miért annyi, amennyi?

Nem vagytok ezzel egyedül. Az esküvői fotózás árakat több tényező alakítja, ezek közül talán ezek a legfontosabbak:

Idő: elsősorban a rengeteg ráfordított idő az, ami az esküvői fotózás árát meghatározza. Az eltöltött idő öt nagyobb kategóriába sorolható: az ügyfél megbeszélésekre; a jegyesfotózásra; az esküvő napjának megörökítésére; képek válogatására, szerkesztésére, utómunkáira és végül az albumtervezésre és a kapcsolódó logisztikára fordított idő.

Felszerelés: a fotósoknak általában legalább 2 fényképezőgépük van, ezzel csökkenteni tudják az időt, amit objektív cserére kell szánniuk. Ez kritikus az esküvő napján, ahol minden elég gyorsan történik. Nem elhanyagolható szempont, hogy így mindig van egy második váz, ami biztonsági tartalékként is funkcionál. Birtokukban van továbbá legalább három, de inkább több objektív különböző helyzetekhez: nagylátószögű, normál és teleobjetkív, makró objektív, stb. A felszerelés részét képezik a vakuk, akkumulátorok, memóriakártyák, kiegészítők. A felszerelés összes költsége igen magas, amit az amortizáció miatt rendszeresen cserélni is kell.

Tehetség: az esküvői fotóst az általa készített munka minősége és a képi világa, esztétikája alapján kéritek fel munkára. Rengeteg időt vesz igénybe, mire a fotós kifejleszti a fényképezési technikáját és a számára tökéletes szerkesztési stílust. Ezek alapvetően tehetséget és magas elköteleződést igényelnek. A jó fotós mindig keresi az új lehetőségeket, szeret kísérletezni és figyelemmel kíséri, milyen felszerelés illik leginkább a terveihez, hogy a legjobb minőséget nyújtsa számotokra. Amikor esküvői fotóst kértek fel, részint a tehetségét és a tapasztalatait fizetitek meg.

Vállalkozói költségek: az esküvői fotósoknak saját vállalkozói költségük is van. Az esküvői fotózás árának kis része ebből ered, adó, könyvelői díjak, szoftver költségek, onine galéria szolgáltatások, stb.

Szakmai alázat, odaadás, sok évnyi gyakorlat és önképzés. Tengernyi energia az első találkozótól kezdve a kész albumok átadásáig az, amire számíthattok tőlem. Az esküvői fotózás igazi csapatmunka, a siker csak úgy lehet garantált, ha számotokra is ugyanolyan fontosak a képek, amelyeken életetek Nagy Napját örökítjük meg. Ha a fentiek megnyerték a tetszéseteket, akkor lépjetek velem kapcsolatba!