Esküvői fotós árak 2024-ben – mire lehet számítani?

Nagy izgalommal készültök életetek nagy napjára, ám van valami, ami árnyékot vet a boldogságotokra? Nem egyértelmű, hogy mire számíthattok az árak tekintetében, és ez megnehezíti a tervezést? Nos, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Nézzük, hogy az esküvői fotós árak 2024-ben milyen szinten mozognak!

Jól tudom, hogy a ködös árazási gyakorlatok rengeteg párnak okoznak fejfájást. A legboldogabb napra való előkészületeket jelentősen megnehezítheti, ha nem tudjátok, hogy melyik szolgáltató, konkrétan milyen összegért vállalja a munkát. A tisztánlátás végett én nyílt lapokkal játszom, minden költséget egyértelműen közlök, ami felmerülhet az esküvői fotózással kapcsolatban, ezzel is megkönnyítve a dolgotokat. 

Esküvői fotós árak 2024-ben 

A gazdasági válság, illetve az infláció sajnos ahogy mindenre, az esküvői fotós árak 2024-es alakulására is hatással volt. De ne aggódjatok, nem kell eladnotok a lelketeket egy jó fotósért! 

Az esküvői fotózás terén a változás és fejlődés állandó. Az új trendek és technikák megjelenése, valamint az elvárások változása mind hatással van az árakra és a kínált szolgáltatásokra. De a fotózás díját elsősorban a ti elvárásaitok határozzák meg – leginkább az, hogy milyen időintervallumra szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást.

Az elmúlt évek tapasztalatai és a gyakran felmerülő igények alapján összeraktam néhány csomagajánlatot. Ezek között, bízom benne, hogy ti is rátaláltok a számotokra megfelelő konstrukcióra. Fontos leszögezni, hogy mindegyik csomag tartalmazza az összes fontos esemény megörökítését.

esküvői fotós árak 2024

Konkrét árak és csomagajánlatok

Vessünk egy pillantást a konkrét csomagajánlatokra, amelyek megkönnyíthetik a választást és segíthetenek abban, hogy megtaláljátok az elképzeléseitekhez leginkább illeszkedő szolgáltatást.

BASIC – 179 000 Ft

A BASIC csomag tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megörökíteni az esküvőjük legfontosabb pillanatait egy profi fotós segítségével, viszont megelégszenek a hat órás rendelkezésre állással. Az ár tartalmazza a nagy felbontású utómunkázott fotókat, amelyeket később online átadok, illetve elérhetővé teszem őket egy jelszóval védett webes galériában. A csomag tartalmazza az esküvő napján történő kreatív fotózást is. Jellemzően 300-500 képet adok át, amelyek között garantáltan megtaláljátok azokat a pillanatokat, amelyeket örökre megőriznétek.

SILVER – 249 000 Ft

A SILVER csomagot azoknak ajánlom, akik szeretnék, hogy az esküvőjük minél több részlete rögzítésre kerüljön, és a fotók a legjobb minőségben tárják eléjük az emlékeket. Ez a középszintű csomag kilenc órás rendelkezésre állást biztosít, amely alatt a fontos pillanatok megörökítésre kerülnek. A nagy felbontású utómunkázott fotókon túl, a SILVER csomagban is elérhető lesz egy online, jelszóval védett webes galéria. Itt a képek könnyen megtekinthetők és megoszthatók a családdal, illetve barátokkal. Természetesen ebben a csomagban is benne van az esküvő napján a kreatív fotózás. Ennél a szolgáltatástípusnál az átlagos fotó darabszám 600-800 között mozog.

GOLD – 299 000 Ft

A GOLD csomag az extra szolgáltatásokat kereső párok számára lett összeállítva, akik szeretnék, hogy esküvőjük képei tökéletesen átadják és dokumentálják az ünnepi hangulatot és a legérzelmesebb pillanatokat. Ez a csomag tizenkét órás rendelkezésre állást kínál, így garantáltan minden fontos pillanat megörökítésre kerül az esemény kezdetétől egészen a végéig. A nagy felbontású utómunkázott fotók szintén elérhetőek lesznek egy jelszóval védett webes galérián. Ebben könnyedén navigálhattok és akár megoszthatjátok az emlékeket a családtagokkal is. A kreatív fotózás lehetőségét természetesen a GOLD csomagban is biztosítom, szintén az esküvő napján. A fotók darabszáma 800-900 közé tehető, ezáltal biztosított, hogy egy teljes és sokszínű képtár kerül átadásra.

PREMIUM – 479 000 Ft

A PREMIUM a legexkluzívabb ajánlat az esküvői fotózás terén. Ez a csomag tizenöt órás rendelkezésre állással társul, így biztosak lehettek abban, hogy minden pillanat rögzítésre kerül az esküvőtök során, még a legapróbb részletek is. A nagy felbontású utómunkázott fotókon és a jelszóval védett webes galérián kívül, a PREMIUM csomagban egy külön napon történő kreatív fotózás is szerepel, amelynek során különleges és egyedi képeket készíthetünk. Ennek köszönhetően az esküvő napján a család nem kell várakozzon, valamint jóval bensőségesebb képek készülhetnek, nyugodt körülmények között.  Emellett a csomag magában foglal egy jegyesfotózást is, így már az esküvő előtti időszakból is maradnak fenn minőségi fényképek. Általában az átadott fotó darabszám a PREMIUM csomagban 1000-1100 közötti.

esküvői fotós árak 2024

+ CSOMAG: AZ EGYEDI IGÉNYEKHEZ ALAKÍTVA

Amennyiben egyetlen csomagajánlatot sem éreztétek a sajátotoknak, természetesen lehetőség van arra, hogy a ti elképzeléseitek alapján alakítsunk ki egy egyedi csomagot. Ebben az esetben bátran lépjetek velem kapcsolatba, és mebeszéljük a részleteket! Választható extra szolgáltatásaimról INNEN tudhattok meg többet. 

Fontos információ lehet még, hogy Budapesten, illetve a főváros vonzáskörzetében ingyenes a kiszállás, viszont az ezen kívül eső területekre 80 Ft/km az oda-vissza út. 

Figyeljetek az árak mögött rejlő értékekre!

Az esküvői fotós árak megismerése fontos lépés a nagy napra való felkészülés során, azonban ne feledjétek, hogy az árak mögött rejlő valódi értékek a legfontosabbak. Amikor döntést hoztok a fotós kiválasztásáról, ne csak a díjakat, hanem az elérhető szolgáltatások minőségét, a fotós tapasztalatát és a korábbi munkáit is figyelembe kell venni.

Az esküvői fotók örök emlékek, amelyek megőrzik életetek egyik legszebb napjának gyönyörű pillanatait. Éppen ezért ajánlott olyan fotóst választani, akinek stílusa és szemlélete megfelel az elvárásaitoknak.

Ha bármilyen kérdésetek van vagy további információra van szükségetek az esküvői fotózással kapcsolatban, ne habozzatok, bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot! >>>

Megosztás: