4+1 érv a „first look” fotózása mellett

Mindenki életének egyik legfontosabb mérföldköve az esküvője, egy szeretettel és érzelemmel teli nap, ami örökké a párok emlékezetében él. A nap egyik legemlékezetesebb része, amikor a menyasszony és a vőlegény először pillantják meg egymást. Az ún. „first look” fotózása modern hagyomány, amely egy mindössze néhány perces fotózást jelent, külön-külön a menyasszonyról és a vőlegényről, majd kettejükről. Fókuszban a csodálatos öltözéketek és leginkább a csillogás a szemetekben, amikor egymásra néztek. Álljon itt 4 különböző érv amellett, hogy miért hasznos erre egy kis időt szánni az esküvőn!

1. Megnyugtat

Az esküvő napján rengeteg a teendőtök, igazi rohanásban lesztek. Egy pár percnyi szusszanás segít lelassítani, kiszakadni az hajtásból, picit megnyugodtok és kényelmesebben érzitek majd magatokat a nap további részében.

2. Egy kis idő kettesben

Hihetetlen, de ez a néhány perc egyike azon kevés pillanatoknak, amikor kettesben lehettek és együtt élitek meg a történteket. A nap nagy részében körülöttetek nyüzsögnek a családtagjaitok, a barátaitok, akik örömmel osztoznak a boldogságotokban, de valljuk be, ki ne vágyna egy kis kettesben töltött időre élete párjával pont az esküvője napján? 🙂 

Menyasszony készülődése az esküvő előtt

3. Igazán csúcsformában vagytok

Nem elhanyagolható szempont, hogy a készülődés után frissen vagytok talán a legjobb formátokban. Ilyenkor még az első sírás előtt vagytok, tökéletes a smink és a hajkorona. Ideális pillanat elkészíteni néhány képet, amit a sminkesnek és a fodrásznak is el tudtok majd küldeni az ő referenciájukként. 

4. Több képet kaptok

A szertartások előtt egy kis időt fordítani a fotózásra plusz lehetőséget biztosít nektek, hogy további gyönyörű képekkel töltsük majd meg az esküvői albumotokat.

first look első pillantás

+1 A pillanat varázsa ugyanúgy megmarad

Kedves Menyasszony! Ha azt gondolod, hogy ezzel megölöd a varázsát annak a pillanatnak, amikor belépsz majd a templomba, ne tedd. A vőlegényed ugyanolyan izgatottan, csillogó, boldog szempárral fogja fürkészni minden egyes léptedet, amit teszel felé, mintha akkor látna először. 🙂

Megosztás: