Esküvői album és/vagy digitális képek?

Az esküvői album egy könyv, amely egy történetet mesél el: a ti esküvőtök történetét, amely ott kezdődik, ahol a ti napotok kezdődött és ott végződik, ahol a ti napotok végződött. Egy történet, amelyet senki nem látott korábban, de ti emlékezni fogtok rá és újra élitek minden alkalommal, amikor fellapozzátok az oldalait. 

A 21. században teljesen természetes, hogy a fotóinkra igényt tartunk digitális formátumban (is). Mi sem egyszerűbb annál, minthogy feltöltjük a galériánkat egy felhőbe, hiszen mindenki szereti őket online közzétenni. Éppen ezért én is egy online galériában adom át számotokra a Nagy napotokról készült összes emlékképet. Az esküvői fotóitok azonban ennél többet érdemelnek. Hiszen gondoljátok végig, az esküvőtök tulajdonképpen a saját, közös családotok életének az első állomása. Az első emlékek a sok közül, amiket később együtt éltek majd át. 

A modern esküvői album egyedi grafikai tervezés során nyeri el a végső formáját. A lapjai levilágítás útján kelnek életre, akárcsak a hagyományos fényképek. Biztosak lehetünk abban, hogy manapság ez a technológia biztosítja a leghosszabb élettartamot és színtartást. Mindezeknek és a tartós kötészetének köszönhetően a legalkalmasabb arra, hogy a rendkívül értékes emlékeiteket megőrizze az utókor számára. Tökéletes ajándék a szülők és nagyszülők számára. 🙂 

Esküvői fotózás

Nézd meg a 2019-ben érvényes esküvői fotózás csomag és árajánlatomat!

megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on telegram